Ναι ,καλά ακούσατε,14 Μαρτίου ειναι η παγκόσμια μέρα δυο σημαντικών πραγμάτων για την ζωή ενός άντρα.Πρώτα ειναι η μέρα της μπριζόλας.Ναι,στο τραπέζι εκείνη την μέρα γιορτάζει η μεγάλη ζουμερή μπριζόλα, ενα απο τα must κάθε σοβαρού αρσενικού.Το αλλο must (και η ευτυχής ολοκλήρωση μιας βραδιάς με ενα τόσο γευστικό και δυναμωτικό φαγητό) ειναι μια απολαυστική και χαλαρωτική πίπα απο τα χείλια της καλής μας!

Η παγκόσμια μέρα Μπριζόλας και πεοχειλίας (Steak and Blow Job Day) ειναι γεγονός!Πώς ξεκίνησε; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα, κάποιοι λένε πως καθιερώθηκε το 269 Μ.Χ. από τον εξάδελφο του Αγίου Βαλεντίνου.

Το κόνσεπτ είναι πάρα πολύ απλό. Απαγορεύονται αυστηρά λουλούδια, δώρα, ραβασάκια και ρομαντικές κάρτες.

Το μόνο που πρέπει να κάνει το κορίτσι είναι να μαγειρέψει μία μεγάλη μπριζόλα για το αγόρι και να τιμήσει το δεύτερο σημαντικό πράγμα της ημέρας πριν, κατά τη διάρκεια, ή μετά το φαγητό.

Το μόνο που πρέπει να κάνει το αγόρι είναι τις προηγούμενες ημέρες να αποφύγει να καταναλώσει τροφές που δημιουργούν άσχημες μυρωδιές, όπως σπαράγγια, κρεμμύδια και κόκκινο κρέας. Καφές, τσιγάρο και αλκοόλ επίσης απαγορεύονται σε αντίθεση με τη μέντα το λεμόνι και τα φρούτα που συνίστανται ανεπιφύλακτα.

Εξάλλου για όσους δεν ξέρουν τον τρόπο για να το γιορτάσουν εχω ανεβάσει και το σχετικό βίντεο ώστε να μάθουν.Βέβαια η μέρα πέρασε,αλλα για όλους τους υπόλοιπους που μόλις τώρα το ανακαλύψαμε ας μην ξεχνάμε οτι οι γιορτές κρατάνε 40 μέρες…