Health Journal  Νέα 28 ήμερη αντιρυτιδική θεραπεία .Πραγματικά οι παραπλανητικές σελίδες που υπόσχονται αστραπιαίο αδυνάτισμα,αιώνια ομορφιά,εξαφάνιση των ρυτίδων με μαγικό τρόπο ,θεραπεία απο αρρώστιες και οτι αλλο μπορεί να βάλει ο νούς του ανθρώπου δεν έχουν τέλος!Σήμερα εχει σειρά η «θαυματουργή φόρμουλα του καθ lefery»;;!! η οποία σύμφωνα με τον κύριο αυτον (και φυσικά εκείνους που την πουλάνε) εξαφανίζει ρυτίδες και κάνει την επιδερμίδα 30 χρόνια νεότερη!Με λίγα λόγια εχουν ανακαλύψει το ελιξήριο της νεότητας και δεν μας το εχουν πει ακόμα!

Δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω με αυτη την ερασιτεχνικά δημιουργημένη απάτη.Θα το πιάσω λοιπόν απο τα πολύ βασικά.Ο δόκτορ lefery απλά δεν υπάρχει!Ουτε σαν δοκτορ ,ούτε σαν άνθρωπος (τουλάχιστον με βάση την φωτογραφία του σύντομου βιογραφικού του στην δεξια μερια της σελίδας).Αντίθετα,την φώτο του συμπαθή κατα τα αλλα ηλικιωμένου την βρήκα μεταξυ άλλων σε  site επενδύσεων.Εκει,ειναι ενας συμπαθής γεράκος με την κωδικη ονομασία Case Study #4 – 81 Year Old Male!!

Health Journal  Νέα 28 ήμερη αντιρυτιδική θεραπεία1 .

Ο κύριος λεφερυ με την θαυματουργή κρέμα

Εδω απο ενα site επενδύσεων ως

Εδω απο ενα site επενδύσεων ως «υποθεση 4»

Φυσικά ούτε λόγος να αποφοίτησε ο εν λογω κύριος απο το ..Medicine School of Houston αφου δεν υπάρχει τετοιο ..σχολείο.ίσως οι κύριοι ήθελαν να πουν Medical School at Houston το οποιο και υπάρχει! Φυσικά έχουν πολύ συγκεκριμένο λόγο που κάνουν αυτο το αθώο λαθάκι για λόγους νομικούς και κυρίως ..μηνύσεων που συνήθως κάνουν εκείνοι που ανακαλύπτουν οτι χρησιμοποιούν brands και λογότυπα των οργανισμών,ιδρυμάτων ,πανεπιστημίων και επιχειρήσεων τους για κερδοσκοπία.

Όλα τα υπόλοιπα ονόματα καθηγητών,ερευνητών και λοιπών ειδικών μπαίνουν για να κάνουν πιο αξιόπιστο το παραμυθάκι.Κάποιος που θέλει να βγάλει χρήματα μπορεί να φανταστεί οτι θέλει, ακόμα και να δημιουργήσει ανθρώπους,κορυφαίους επιστήμονες και μαγικές αλοιφές.Οταν ερευνώ τετοιες ψεύτικες σελίδες πραγματικά δεν ξερω αν θεωρούν τους καταναλωτές τόσο αφελείς η έχουν τοσο μεγάλη αναγκη τα λεφτά που ούτε μια κομπίνα της προκοπής δεν κάνουν!

Για παράδειγμα αναφέρουν το όνομα ενος βιολόγου απο την ινδια-Venkatraman Ramakrishnan (φυσικά οσο πιο μακρια τοσο πιο δύσκολο να τους πάρει χαμπάρι),μου κοτσαρουν μια φωτογραφία απο μια βράβευση του το 2009,μεταφράζουν απο τη wikipedia το γεγονός της βράβευσης και μετα το βάζουν μεσα στην γελοία ιστοριούλα τους με την «μαγικη κρέμα» ώστε να δέσει το γλυκό με 9 δόσεις ψέμμα και 1 αλήθεια η οποια φωτογραφία καμμια σχέση δεν έχει με το προιόν που διαφημίζουν.Πραγματικά σκέφτομαι σοβαρά να επικοινωνήσω με τον βιολόγο αυτον,που χρησιμοποιούν το όνομα του σε μια κακοστημένη απάτη και να τον ενημερώσω πως η φωτογραφία του απο το νόμπελ,χρησιμοποιείται για την προώθηση ενος επιζήμιου για την υγεία προιόντος.

Με μια πρόχειρη έρευνα βρήκα την ιδια σελίδα και στα βοσνιακά μονο που εκει απέφυγαν να εχουν το βιογραφικό και την φωτογραφία του δοκτορα lefery.

Nobelova nagrada za lepotu   otkriće za smanjenje bora

Φυσικά επειδή τα σχόλια της βοσνιακής σελίδας τα έχουν αφήσει ελευθερα,τους κράζουν απο κάτω κανονικά αλλα μάλλον δεν ιδρώνει το αυτάκι τους.

Δεν θα αναφέρω καν οτι τα επιχειρήματα τους βρίθουν απο ανακρίβειες ,αναληθή συμπεράσματα και υπερβολές που θα τύφλωναν ακόμα και πρωτοετή στο πανεπιστήμιο γιατρό.Και όλα αυτά μάλιστα και με..πιστοποίηση ISO / EIP-2208(EIP;;τι δουλεία έχει ενα πιστοποιητικό ενέργειας!! με τα καλλυντικά;;) όπως αναφέρει και η επίσημη σελίδα του προιόντος μαιμού.( Στο κάτω μέρος της σελίδας φυσικά έχει την διευθυνση οπου μπορεί κανείς να παραγγείλει το θαυματουργό προιόν στην..προνομική τιμή των 57 ευρω απο..107!)

ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες των υποτιθέμενων ελλήνων που δοκίμασαν το προιον, ΟΛΕΣ όμως, ανήκουν σε ξένα σαιτ του εξωτερικού και ΚΑΝΕΙΣ απο αυτους δεν είναι καν έλληνας.(Μα ούτε εναν δεν πετύχατε;).

Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε με τα λεφτά ανα χείρας.

Μπορείτε να δείτε σχετικό άρθρο μου για αλλη μια μεγάλη απάτη,την  περίφημη Garcinia Cambogia εδώ.

Δείτε εδώ μια σωστή διατροφή/δίαιτα για απώλεια βάρους.

Δροσάκης Κωνσταντίνος.